loading

Show info
  • nl
  • en

Gasthuisstraat 57
8970 Poperinge
Belgium

De indeling

  • stairs

Gelijkvloers

De inkomsthal met links de knusse bar/ bibliotheek  en rechts de zithoek met aansluitend de eetzaal. De keuken ligt centraal tussen de bar en de eetzaal en is compleet ingericht (koelkast, werktafel, magnetron, fornuis, vaatwas, oven…).

Via de binnenkoer heeft u toegang tot ‘de backpakkers room’, een ruime kamer voor 4/6 personen (1 dubbelbed). De badkamer is voorzien van bad/douche, toilet en lavabo.

Achteraan het gebouw bevindt zich een ruim terras met zicht op de zonnige binnentuin. Tuinmeubilair & Barbecue faciliteiten aanwezig. Polyvalente zaal van 300 m² om oa.fietsen te stallen, voor indoor activiteiten, …

Privé parking

Eerste verdiep

Bereikbaar via brede trappen.
4 luxe kamers bevinden zich op het eerste verdiep met telkens slaapplaats voor 2/4 personen.  Iedere kamer is sfeervol ingericht met een gezellige zithoek, open keuken, aparte badkamer (wastafel, bad/douche en toilet) en aparte slaapkamer(s).

  • vakanitewoing voor groepen
  • Skindles Guesthouse
  • vakantiehuis voor groepen
  • Skindles Guesthouse
  • Vakantiehuis voor groepen
  • Vakantiehuis voor groepen

Tweede verdiep

Skindles loft (4 /6 personen).
Gezellige ruime living met open keuken. 2 sofabedden in de living (2×1 persoon). 1 ruime slaapkamer (1x2p). Badkamer met wastafel, bad/douche en toilet.
Indien nodig kan de zetel in de living eenvoudig omgevormd worden tot een comfortabele slaapbank (1 x 2 personen).

Skindles tuin

Tijdens uw verblijf in Skindles Guesthouse kunt u gebruik maken van de ruim uitgestrekte tuin. Een oase van rust midden in de bruisende stad. Op het grasveld is er meer dan plaats genoeg zodat de kinderen zich kunnen uitleven. Ons terras is ideaal om wat bij te praten bij een drankje en een hapje.

Omdat we van toekomstige gasten vaak de vraag kregen hoe de indeling van Skindles Guesthouse precies in elkaar zit, geven we hier nog eens een duidelijk overzicht. In dit document vind je ook wat meer achtergrond info over de belangrijke, historische gasten die ooit in Skindles logeerden. Als jullie nog extra vragen zouden hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Indeling Skindles Guesthouse