Kerstmarkt Poperinge

Kerstmarkt Poperinge

Tijdens de kerstperiode wordt de Grote Markt omgetoverd tot een prachtige kerstmarkt met een overdekte ijspiste.Van 16 december 2016 tot 3 januari 2017 geniet je in Poperinge volop van de eindejaarssfeer. Je kunt lekker gaan schaatsen op de Grote Markt voor slechts 5 euro. Tijd onbeperkt en schaatsen niet inbegrepen. Nieuw dit jaar is een volledig overdekte schaatspiste. Regen kan u niet meer tegenhouden! Zoals gewoonlijk schaatst burgemeester Christof Dejaegher de piste in.

Het weekend van 19 en 20 december staat volledig in het teken van het kerstshoppen en wordt er op zondag een Christmas Run georganiseerd. Rond de piste zal er opnieuw een kerstmarkt zijn met gezellige kraampjes of chalets, animatie en activiteiten.

De winkels openen hun deuren voor de eindejaarsaankopen en uiteraard komt ook de kerstman langs. Het tweede weekend van 26 en 27 december geniet je volop van de eindejaarssfeer met tal van randactiviteiten en muzikale animatie van zowel schlagerzangers als een DJ. Ook tijdens het eerste weekend van het nieuwe jaar kunt u nog terecht op de kerstmarkt.

In de chalet van het centrummanagement Poperinge kun je Keikoppenbier, Rookop en Tripel Plukker proeven! De winkels openen hun deuren voor de eindejaarsaankopen en uiteraard komt ook de kerstman langs. Een greep uit het programma voor 2016-2017:

  • 16 december: opening schaatspiste
  • 18 december: opening winterdorp met Topradio live
  • 19 december: kerstballenworp, Ballonnino deelt ballonnen uit en DJ Bart Decuyper komt draaien ’s avonds
  • 20 december: Christmas run
  • 26 december: Poperinge schlagert, Paul Bruna, Johan Veugelers en Davy en Sascha
  • 27 december: ijsberen komen zingen + koetsen rijden rond
  • 3 januari: nieuwjaarsreceptie voor alle inwoners van Poperinge in samenwerking met de chaletuitbaters

Jij komt toch ook?!