Icemountain

30 minuten rijden

2 pistes op echte sneeuw

Het complex beschikt over 2 pistes met echte sneeuw zoals je die in de bergen vint. Dankzij een proces waarbij water wordt verneveld en razendsnel gekoeld is de kwaliteit van onze sneeuw fantastisch en ligt er altijd een laag van 40 à 60 centimeter dik.

Langs de grote piste is aan beide kanten een sleeplift voorzien. De kleine piste, voor beginners en kinderen, beschikt zowel over een roltapijt als een sleeplift. De temperatuur in het complex bedraagt minimum standaard 6 graden. Warme kledij en handschoenen zijn dus verplicht.

Naast ski & snowboard biedt Ice Mountain een avontuurlijk pakket aan zowel jong als oud, zomer als winter. Met ski & snowboard, accro-adventure (klimpark met zonneterras), paintball, lasergame, indoor skydiving (zweven op wind), 2 restaurants, een shop, kinderboerderij, kinderspeeltuin en kinderklimpark kun je bij Ice Mountain terecht voor een daguitstap met het hele gezin. Bovendien biedt Ice Mountain een uitgebreid aanbod voor kids aan (zomerkampen, verjaardagen, communie, skilessen, …)

Meer info: www.ice-mountain.com