Uniek vakantiehuis

U wilt toch ook uw vakantie doorbrengen in een uniek vakantiehuis? Voor een unieke vakantiewoning in West-Vlaanderen kiest u voor Skindles Guesthouse in Poperinge als uw accommodatie. Onze unieke vakantiewoning in West-Vlaanderen heeft een schitterende ligging en een unieke uitstraling. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden bij onze unieke vakantiewoning of wilt u direct boeken? Neem dan contact met ons op.

Direct reserveren? Neem contact met ons op

Een uniek vakantiehuis dat van alle gemakken is voorzien

Uw zoektocht naar een uniek vakantiehuis eindigt bij Skindles Guesthouse. In onze unieke vakantiewoning in West-Vlaanderen beschikken we over zes kamers met daarin in totaal plaats voor 24 gasten. De kamers in onze unieke vakantiewoning zijn van alle gemakken voorzien, zoals een badkamer, kleine open keuken en een of meerdere aparte slaapkamers. Geniet van de ruime tuin met terras, BBQ, fietsenstalling, wasplaats en ruime speelweide voor de kinderen. Op het terras is er zelfs een mogelijkheid om een kampvuur te bouwen en een bezoek te brengen aan de sauna. Deze faciliteiten zijn echter lang niet de enige redenen wat ons pand een uniek vakantiehuis maakt!

Een pand vol historie

Skindles Guesthouse is gevestigd in een pand met een rijke historie. Diende het pand eerder als burgemeesterswoning, later werd het omgetoverd tot hotel tijdens de twee wereldoorlogen en weer later fungeerde het pand als thuishaven voor The British Officers Club. Inmiddels is het pand gerenoveerd naar de hedendaagse standaard, zonder voorbij te gaan aan de rijke historie. Nu begrijpt u waarom onze accommodatie een unieke vakantiewoning genoemd kan worden!

Ontdek alle mogelijkheden en boek een verblijf

Wist u dat u ook voor een langer verblijf van één week tot meerdere maanden bij ons terechtkunt in de business flats te Poperinge? Daarnaast hebben we een feestzaal beschikbaar in onze unieke vakantiewoning te West-Vlaanderen, voor wanneer er iets te vieren is. Spreekt een verblijf of een van de andere faciliteiten van ons vakantiehuis, dat met recht uniek genoemd mag worden, u aan? Bel dan naar 0479-914045 om een verblijf te boeken of geef de gewenste data online aan ons door.

Bekijk ook eens:

Vakantiehuis in de natuur | B&B Heuvelland | Business flats Ieper
 

Interesse?
Neem contact op