Hotel in Poperinge

Skindles Guesthouse is een sfeervol hotel in Poperinge. We beschikken over een zestal prachtige kamers in een karakteristiek pand. Geniet bij ons van uw welverdiende rust of ontdek de schitterende omgeving. Wilt u een kamer in ons hotel nabij Heuvelland en Westhoek boeken? Dat kan eenvoudig telefonisch of door de gewenste data online aan ons door te geven.

Direct reserveren? Neem contact met ons op

Een karakteristiek hotel in Poperinge voor een aangename vakantie

Skindles Guesthouse is een hotel in Poperinge, gelegen op de driehoek Ieper – Poperinge – Heuvelland. Ons hotel, dat bovendien niet ver is van Westhoek, biedt plaats voor 24 personen, verdeeld over zes stijlvol ingerichte kamers. Iedere kamer is voorzien van een gezellige zithoek, een open keuken, een aparte badkamer met de benodigde faciliteiten en één of meerdere aparte slaapkamers.

Een geschikt hotel voor grote groepen

Ons hotel in Poperinge, niet ver van Heuvelland en Westhoek, is uitermate geschikt voor een vakantie met een grote groep. Er is voldoende ruimte om gezellig samen te zijn, bijvoorbeeld in de authentieke bar of salon. Ook is er een grote tuin, met terras en BBQ. Bij het terras kan indien gewenst een kampvuur worden gemaakt om samen van een hapje, drankje en de warmte van het vuur te genieten. Ook kunnen onze gasten gebruikmaken van de sauna in de tuin. En heeft u even privacy nodig? Dan is er altijd een plaatsje om u terug te trekken.

Kies voor de ultieme vakantie

Bij ons hotel in Poperinge, nabij Heuvelland en Westhoek, geniet u van de ultieme vakantie met een grote groep. Bovendien bieden we niet alleen een ideaal vakantieverblijf aan, maar we zijn ook een bijzonder geschikte locatie voor een langer verblijf, teambuilding met uw collega’s en een groot feest voor iedereen die u dierbaar is. Heeft u vragen over de mogelijkheden van ons vakantiehuis of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons telefonisch via 0479-914045 of online middels de livechat of het contactformulier.Bekijk ook eens:Origineel overnachten Westhoek | Feestzaal Poperinge | Teambuilding met overnachting
 

Interesse?
Neem contact op