Grote feestzaal

Als u iets te vieren heeft met een grote groep vrienden, familie en / of collega’s, dan boekt u onze grote feestzaal. Bij Skindles Guesthouse in Poperinge viert u uw feest in een 18e eeuws pand met een bijzonder karakteristieke uitstraling. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of ontdek het online.

Direct reserveren? Neem contact met ons op

Een grote feestzaal in ons sfeervolle pand boeken

Bij Skindles Guesthouse in Poperinge boekt u een bijzonder sfeervolle, grote feestzaal waar u nog veel van de historie van het pand in terugziet. Wij zorgen ervoor dat alles mooi en feestelijk is aangekleed. Als de weersomstandigheden goed zijn, kan het feest ook deels of geheel naar buiten worden verplaatst. Hier bevindt zich een tuin met terras, outdoor sauna, BBQ en grote speelweide voor de kinderen. Zijn er gasten die willen blijven slapen? Daarvoor biedt ons unieke vakantiehuis mogelijkheden. We bieden zes duplex kamers aan met plaats voor in totaal 24 tot 28 mensen.

Heeft u interesse? Neem contact met ons op

Heeft u interesse om uw feest bij ons te vieren in onze grote feestzaal? Dat is een uitstekende keuze. U geniet dan van alle faciliteiten om het feest tot een waar succes te maken. Bovendien bent u ook van harte welkom bij ons voor een vakantie, een tijdelijk verblijf, teambuilding en andere zakelijke of feestelijke bijeenkomsten. Neem bij interesse contact met ons op via 0479-914045, onze livechat of het contactformulier. Bekijk ook eens:Teambuildinglocatie | Feestzaal met tuin | Overnachten met grote groep  
 

Interesse?
Neem contact op