Teambuildinglocatie

Zoekt u een teambuilding locatie? Dan heeft Skindles Guesthouse in Poperinge exact wat u zoekt. We beschikken over veel ruimte voor diverse vormen van teambuilding. Wij zijn gevestigd in een prachtig 18e eeuws pand, waar u niet alleen intensief aan teambuilding doet, maar ook geniet van een uitstekende sfeer.

Direct reserveren? Neem contact met ons op

De ideale teambuildinglocatie voor uw bedrijf

Skindles Guesthouse biedt een unieke teambuildinglocatie, met mogelijkheid tot overnachten. We hebben een ruime zaal, dining room, bar, salon en tuin. Het is aan u waar u en uw gezelschap aan de slag gaan. Wellicht blijft u na de sessie een hapje eten, of misschien zelfs overnachten? We hebben zes ruime kamers waarmee we in totaal plaats bieden aan 24 personen. En als u dan toch blijft overnachten, dan kunt u net zo goed gebruikmaken van al onze faciliteiten!

Ontdek alle mogelijkheden

Naast een teambuildinglocatie, zijn wij ook de perfecte locatie in Poperinge voor al uw feesten en partijen. We maken onze ruime feestzaal graag klaar voor uw festiviteiten. Daarnaast bent u natuurlijk ook voor een welverdiende vakantie van harte welkom in ons vakantiehuis. Neem contact met ons op via 0479-914045 om de concrete mogelijkheden te ontdekken en direct een verblijf of onze teambuildinglocatie te reserveren. Bekijk ook eens:Grote feestzaal | Originele teambuilding | Vakantiehuis in de natuur
 

Interesse?
Neem contact op