Vakantiewoning in de buurt van Westhoek

Voor een unieke en ruime vakantiewoning in de buurt van Westhoek, kiest u voor Skindles Guesthouse in Poperinge. We bieden u stijlvol ingerichte appartementen in een karakteristiek pand aan. Het vakantiehuis nabij Ieper en Westhoek dat u kunt huren, ligt in een schitterende omgeving. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op locatie? Neem dan contact met ons op of lees verder en ontdek het zelf.

Direct reserveren? Neem contact met ons op

Verblijven in een vakantiewoning in een levendige omgeving nabij Westhoek

Wilt u een sfeervol vakantiehuis huren nabij Westhoek en Ieper? Een vakantiehuis huren in de buurt van de plaatsen Ieper en Westhoek doet u bij Skindles Guesthouse. Als u in onze vakantiewoning niet ver van Westhoek verblijft, bevindt u zich in een prachtige regio. De vakantiewoning ligt op een steenworp afstand van de markt van Poperinge, waar tal van restaurants, winkels, musea en bars te vinden zijn. U kunt ons vakantiehuis nabij Ieper en Westhoek huren met een grote groep, daar wij voldoende ruimte beschikbaar hebben.

Ontdek meer over onze sfeervolle kamers

Ons vakantiehuis nabij Ieper en Westhoek is te huren voor groepen tot en met 24 personen. Het huis is onderverdeeld in zes kamers, die stuk voor stuk zijn voorzien van een gezellige zithoek, open keuken, aparte badkamer en een of meerdere aparte slaapkamers. De kamers zijn bijzonder stijlvol ingericht en passen goed bij de stijl van ons 18e eeuwse pand. Geniet van een maaltijd of borrel in de authentieke dining room en bar. Daarna is het tijd om uit te buiken in de knusse salon.

Boek uw verblijf direct

De vakantiewoning is gelegen in een zeer karakteristiek 18e eeuws pand nabij Westhoek, dat ooit burgemeesterswoning was en tijdens de twee wereldoorlogen als hotel en British Officers Club dienstdeed. Inmiddels gerenoveerd, maar nog steeds met historische kenmerken. Lijkt onze accommodatie nabij Westhoek en Ieper u wel geschikt om als vakantiehuis te huren? Neem dan contact met ons op via 0479-914045 of het contactformulier.Bekijk ook eens:Uniek vakantiehuis | Hotel Poperinge | Vakantieappartement Ieper
 

Interesse?
Neem contact op