Vakantiehuis in Poperinge

Wilt u genieten van een welverdiende vakantie in een vakantiehuis in Poperinge? Dan boekt u uw vakantiewoning in Poperinge bij Skindles Guesthouse. Hier komt u niets tekort, waarbij de gouden regel ’niets moet, alles mag’ is. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder bij uw zoektocht naar een vakantiewoning in Poperinge!

Direct reserveren? Neem contact met ons op

Genieten van een welverdiende vakantie in een vakantiehuis te Poperinge

Skindles Guesthouse is waar u uw vakantiewoning in Poperinge boekt. Hier geniet u van rust, ruimte en natuur in een omgeving waar u van alle gemakken bent voorzien. Zo vindt u op steenworp afstand de markt van Poperinge en verschillende restaurants, winkels, musea en bars. Ons vakantiehuis in Poperinge beschikt over zes appartementen. We hebben hierdoor plaats voor 24 gasten in totaal. Er is een grote tuin met terras en een speelweide voor de kinderen. U kunt genieten op het terras en eten van de BBQ. Ook hebben we een sauna achter in de tuin waar gasten gebruik van mogen maken. Kortom: wij bieden de ultieme vakantiewoning in Poperinge aan!

Geef online of telefonisch de gewenste data voor uw verblijf door

Wilt u graag verblijven in ons vakantiehuis in Poperinge? Dat is een uitstekend idee. Wij verwelkomen u graag en leggen u in de watten tijdens uw welverdiende vakantie. Indien u behoefte heeft aan meer informatie, of direct wilt boeken, neemt u contact met ons op door te bellen naar 0479-914045 of door het contactformulier in te vullen.Bekijk ook eens:Hotel Poperinge | Vakantiewoning Westhoek | Overnachten Poperinge
 

Interesse?
Neem contact op